Pick Pack Pont
Országszerte több, mint 700 helyen


JELENLEG NEM SZÁLLÍTUNK PICK PACK PONTOKRA!

Megrendelésed akár díjmentesen átveheted az ország 240 településén lévő több, mint 700 csomag átvevő pontján!
A szolgáltatás költsége az alábbiak szerint alakul:
19 990 Ft feletti rendelés esetén INGYENES
19 990 Ft alatti rendeléskor 1 490 Ft

Szerződéses ügyfeleinkre és viszonteladó partnereinkre eltérő szállítási feltételek vonatkoznak.

HA NEM TUDSZ A FUTÁRRA VÁRNI

Vedd át megrendelésedet a Relay és Inmedio hírlapüzletekben melyeket a nagyobb közlekedési csomópontoknál találhatsz meg (MÁV, BKV, Volán társaságok, Budapest Ariport), melyek korán reggeltől késő estig tartanak nyitva, vagy a Playersroom, PlayMAX és Sportfactory üzletek egyikében! De ha gépkocsival közlekedsz, az akár éjjel-nappal nyitva tartó OMV és Avanti töltőállomásokat ajánljuk, a vidéki, kisebb településen élők számára, pedig a CO-OP Star üzleteket, ahol a napi bevásárlás mellett könnyedén átveheted a megrendelt termékeket.

HOL VANNAK ILYEN ÁTVEVŐ PONTOK?

Átvevő pontot a rendelés leadásakor tudsz választani.
Részletes térképes keresőért kattints ide »

MEKKORA CSOMAGOKAT VEHETEK ÁT A PICK PACK PONTOKON?

Az 50x50x50cm-t meg nem haladó, legfeljebb 20 kg súlyú termékeket tudod elsősorban átvenni a Pick Pack Pontokon.

Kérjük, hogy a csomag tartalmát az átvételt követően még a boltos jelenlétében ellenőrizd le!
A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a boltos jelenlétében jegyzőkönyvben kerül rögzítésre.

Amit mindenképpen tudnod kell a csomag átvételéhez!
A csomagod átvétele előtt be kell mutatnod a személyazonosságodat igazoló hatósági igazolványodat (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). Ha nem tudod Te átvenni a csomagot, két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás is szükséges a csomag átvételéhez. 
A személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány elnevezését, betűjelét és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a "Címzett" megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át, akkor az átvétel jogcímeként a "Helyettes átvevő" megnevezést kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a meghatalmazás őrzése a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles.