Könyökalátét, 300x400mm, kétoldalas, STIEFEL "Az emberi vázizomzat / érzékszervek" Könyökalátét, 300x400mm, kétoldalas, STIEFEL "Az emberi vázizomzat / érzékszervek"
Könyökalátét, 300x400mm, kétoldalas, STIEFEL "Az emberi vázizomzat / érzékszervek" Könyökalátét, 300x400mm, kétoldalas, STIEFEL "Az emberi vázizomzat / érzékszervek"

Könyökalátét, 300x400mm, kétoldalas, STIEFEL "Az emberi vázizomzat / érzékszervek"

0 (0 szavazat)
Ugrás a véleményekhez
Cikkszám: 35765
2 360 Ft

Értesítés beérkezésről

Az alábbi e-mail címre értesítést fogunk küldeni, ha a cikk beérkezik.

E-mail cím:

Információt kérek

Tárgy:
Leírás:
Neved:
E-mail címed:
Telefonszámod:
Rendelésre (nincs készleten)
2 360 Ft

Leírás

  • védik az asztalt a karcolástól, egyenletes írásfelületet biztosítanak és vízállóak.
  • minkét oldalon használhatók
  • mérete:30x40 cm


Az emberi vázizomzat két oldalas alátétünk rendhagyó módon mutatja be az ember izomzatát. A hasonló jellegű termékek általában ugyanazt a szemből látható, „kiterített” emberalakot ábrázolják. A Stiefel könyöklője ezzel szemben megmutatja a női test felépítését is, s így láthatóvá válnak a női és a férfi testfelépítés különbségei, ami érdekessé teszi a terméket, és ami ennél fontosabb, magát a témát is, a biológiaórán az emberi testtel foglalkozó felső tagozatos diákok számára. Mivel az alátéten négy emberi test állt rendelkezésre, az izmok bemutatásának több hely jutott, az oktatóábrák így „szellősek”, jól áttekinthetők lettek. Az alátét másik oldala, az Érzékszervek eredeti, körvonalaiban, színeiben jól tagolt ábrákon mutatja be az emberi érzékelés öt szervét. A könyöklő mindkét oldalán fontos tudományos tények, érdekességek is helyet kaptak. A termék pontosságát orvos szakértő vizsgálta, így az nemcsak hiteles oktatási segédeszköz, de az orvosi rendelők íróasztalain és a masszőrszoba falain is hasznos díszítőelem lehet.

Vélemények

Kérjük, értékeld!

  •     
  •     
  •     
  •     
  •     
Erről a termékről még nincs egy vélemény sem.

Ezeket nézted legutóbb